fitsyou2

zwangerschapsmode en meer

✔︎     Je kan ook bij ons in de winkel in Bussum je VVV bonnen inleveren!

✔︎     Vanaf 2016 gaan wij ook positiemode van het merk Ripe verkopen.

✔︎     Vanaf najaar 2015 nieuw in ons assortiment Pas de Deux.

✔︎     Wij verkopen leuke losse kaarten en de WonderMomentCards.

✔︎     In onze webshop hebben wij ook een outlet pagina! De outlet is seizoens gebonden, dus altijd           leuke aanbiedingen passend bij het seizoen.

✔︎     Regelmatig plaatsen wij nieuwe foto's van voorbeeldsetjes op de pagina Outfit Inspiratie, handig om inspiratie op te doen!

✔︎     Wij zijn een officieel verkooppunt van Pimps&Pearls. Behalve de unieke sieraden verkopen wij ook tassen, riemen en shawls van dit merk.

✔︎     In onze (stenen)winkel accepteren wij ook de fashioncheque als betaalmiddel! Wil je online shoppen met je fashioncheque? Neem dan even contact op met ons voor de mogelijkheden.

✔︎     Wij verkopen de Spanx Power Mama! Een ware lifesaver voor onder een jurkje of rokje!

✔︎     In de winkel verkopen wij Bola zwangerschapsbelletjes, leuk om te geven en te krijgen!


✔︎     Wil je een avondje met vriendinnen of collega's... shoppen? Dat kan! Je kunt bij ons (kosteloos) een Ladies Night boeken op een avond die jullie goed uit komt! Wij zorgen voor een hapje, drankje en een presentje! Voor meer informatie kan je ons even bellen of mailen!

✔︎     Wij verkopen behalve kleding, natuurlijk ook lingerie, badkleding, panty’s, maillots en leggings! Kortom, alles om je 'zwangerschaps' garderobe compleet te maken!

handig om te weten